NfuOh – 065

Tænkte jeg ville prøve og lave en lille gif fil når jeg nu ik lige har et kamera til at optage den her basse live. Så man i hvert fald fik en ide om den holografiske effekt 😀 I øvrigt er det en lak som kræver lidt tålmodighed, da et lag skal være helt tørt før man putter et  nyt på. Ellers kommer der simpelthen helt nøgne pletter. Så patience my friend ;D Men udover det, en flot lak som jeg er virkelig glad for 🙂

I thought I wanted to give it a shot with a gif file, since I cant record this baby IRL. And seems to be working just fine? 😀 The polish it selves demands a bit of patience. A coat needs to be completely dry before adding a second or third, else there will be some bare spots 🙁 But in all a great polish! I love it 🙂

15 comments

    1. Har lige bestil nogle på Viis Ilusalongs hjemmeside http://www.viis.ee/. Jeg har endnu ikke erfaringer med dem men de er billigere end på fabuloustreet.com – og så ser hjemmesiden også rimelig professionel ud.

  1. Pingback: Anonym

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.