Dot dot dot

Prik prik prik… Hvis jeg havde en taleboble over mit hoved er det nok hvad der ville stå i den… Er mere eller mindre i chok(som resten af blogland også er, kan jeg se) over at en af de, efter min mening, bedste danske bloggere stopper, nemlig Acie.dk. Det er efterhånden en gammel “nyhed” hvad der er sket, så vil egentlig ikke skrive så meget om det andet end jeg synes det er svinsk hvad der er blevet gjort og jeg håber inderligt at den søde Acie vil vende tilbage i storform, stærkere end nogensinde 🙂

Nå men til en helt anden sag, nemlig de her prikker jeg har lavet. Sad og sumpede lidt på Trendsales og så der var en der solgte et dotting tool. Og tænkte jeg ville finde mit frem og så prøve at lave holo-prikker på den sorte lak jeg har på i forvejen og ja her er så resultatet 🙂 Det er de her tre tøser som jeg har brugt til at lave det med. Måske svært at se, men den til den øverste/længst til højre række brugte jeg den pinke (64), den midterste den blå( 65) som også er den jeg holder på billedet og den nederste række har jeg brugt den sølvgrå (61). Og man kan altså bedst se forskellen på dem når der ikke er holografisk effekt i gang men alt i alt er jeg super tilfreds med resultatet, dog begyndte min hånd at ryste lidt meget på de sidste fingre så det blev knap så pænt som det her 😛 Husk at du kan klikke på billederne og se dem i større format 🙂

I have made holodots! I love the outcome of this 😀 Made it with these lovely girls here and I know its hard to tell but the top/right line is made with the pink, the next with the blue and the last with the silver 😀 Its easier to see when the holo effect is non visible. It was pretty easy to make, despite of my hand shaking. So will definitely be doing this to spice up future manis 😀

40 comments

 1. Ælsker prikkerne!
  Så fine.

  Og sucks med Acie, har læst hendes indlæg i dag, og blev helt foraget.
  Synes altid hun har givet meget, mere end man kunne bede om – og har altid respekteret hendes ønske om at have sit navn for sig selv. Synes faktisk det var en ret kool beslutning.
  Bliver lidt mavesur på sådanne folk, der mangler respekt. BASTA!

 2. Did you do these dots by hand? This turned out GORGEOUS!!! I must be able to replicate it! Looks like it’s time for me to make an Nfu Oh purchase! (finally) 🙂

  1. All the dots are made with the dotting tool. So you need a steady hand ;P I would say any holo can be used for it, but I can only recommend NfuOh’s 🙂

 3. Er fra samme lille by og har gået i skole med hende i 12 år og anede ikke hun var så kendt en blogger…

  Neglene er helt fantastiske!

 4. Holy WOW that’s gorgeous!! At first, I wondered how you did it! I love that something so simple can be so breathtakingly beautiful. Great job!!

  I may have to borrow this idea for myself! (And I’m wearing Gosh Black Passion today… hmmmm…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.