Ear cuffs!

Jeg undskylder for stilheden men har lige haft 4 dagvagter af 12½ time hver så har ikke rigtig haft noget overskud til at lave noget til bloggen 🙁 Men nu har jeg så weekend til på tirsdag så det er meget rart 😀 Nå men efter at ha set det her indlæg på Sofiesblog.dk så måtte jeg også lige kigge lidt nærmere på de her dimser. Og det endte så hos Spejlvendt.com som laver en hel masse forskellige ear cuff’s og det blev så til den her nedenunder 🙂 Er helt vildt glade for dem… ja jeg købte 2 😉 og tak for jeres søde kommentarer på sidste indlæg 😀 Det er dejligt med så meget respons 🙂

Sorry for the silence, but I just finished 4 dayshifts at my work, each on 12½ hours, so I didn’t really have any energy left for the blog when I came home 🙁 But now I have weekend until Tuesday so happy days! 😀 I bought this ear cuff from another blog Spejlvendt.com and I love it ;D And thank you so much for all those sweet comments on my last post 😀 I really appreciate it 😀

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.