Chanel Steel

Jeg synes den nærmest minder om nattehimlen når man kigger på den helt tæt på.. Millioner af små stjerner der glimter og funkler. Den er helt anderledes i flasken end når den kommer på neglene. Den er slet ikke som jeg havde forventet, altså jeg havde jo set billeder af den på, men når man selv får fingrene i den er det jo noget helt andet. Man forventer jo nok der kommer noget stålfarvet, sølvgråt på neglene, men den er sådan lidt lys sort og så med en masse små stykker af det velkendte glimmerskær som de fleste Chanel lakke har.. og som, ja efter min mening, gør dem det ekstra specielle. Man kan ane det ganske svagt på det første billede, det er først når den er kommet på man virkelig kan se det. Det ligner nærmest en galaxe når man ser flasken tæt på sammen med neglene, den er i hvert fald HELT speciel og er så glad for jeg har fået mine små acetonefedtede fingre i den 🙂 (og undskyld det røde på min pegefinger.. havde et lille rødbede uheld :D)

When I look at this, its almost like looking at the night sky or one of those pictures of galaxies, its gorgeous and so not what I have expected. I mean I have seen it on pictures, but getting my own hands on it just do so much. I was expecting something well Steelgray and the its more like a light dark with that speciel Chanel polish glitter in it. I am surprised with this, in the good way! I love it and I am so glad I got it 😀 (sorry about the pink index finger, had a little beetroot accident :D)

15 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.