Project organizing!

Så fik jeg endelig hevet alle mine lakke frem igen, de har ligget i en sports taske de sidste par måneder og er blevet forsømt på det groveste!  Og samtidig med jeg skulle tømme tasken skulle jeg også ligge så noget skridsikker dims ned i hver enkelt skuffe.. Ikke noget let projekt når det der plastik halløj bare ikke gider det som jeg vil! Nå men så fra tasken til bordet til Helmer. Og nu er der så orden på det hele igen… så må jeg se hvor længe jeg kan holde det pænt 😛 Opdagede lige at mit pausebillede på computerskærmen havde et billede af netop lakke i Helmeren.. ret sjovt tilfælde, især fordi det er fuldstændig random billeder der kommer på skærmen hele tiden og jeg tror jeg har på den gode side af 10000 billeder liggende. Hvis det kan gøre det 😛 Hav en dejlig aften 🙂

All my polishes have been stored in a sportsbag for a couple of months now.. I feel I have neglected them 🙁 But now I finally got it all sorted and organized in my Helmer again. I hope I can keep it somewhat neat and nice for at least a couple of days 😛 I just noticed that my screensaver has a picture of my polishes in the Helmer 😀 How random! Since I have ten of thousands of pictures randomly showing up on my screensaver 😀 Nice evening/day/whatever where you are 😉

14 comments

  1. Hehe I was actually storing them in a bunch of hello kitty bags 😛 Buuut when I bought my 6th I thought it was easier to just get a Helmer 😀

 1. Shit hvor har du mange, men den har du nok os hørt før:) Det er virkelig nogle farver og mange forskellige:) Gode til at peppe et outfit op!

  /Ditte
  Modekolibrien.dk

 2. Hi, I must say I really enjoy your blog, keep up the good pics and fun writing 🙂
  Btw why is it called Helmer? 😀

  1. Thanks Mona 🙂 Well its called that because Ikea who makes it, calls the model that.. but why they have called it Helmer I have no idea about ;D maybe the designer have an uncle who looks like that? 😀 haha

 3. Oh how good taste you have 🙂 I have one grey Helmer almost full and another just arrived today and is waiting to assembling. I just love Helmers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.