OPI – Megawatt?!

En meget unik farve, tror aldrig jeg har set noget i den her stil før. Jeg er normalt ikke glad ved de gule farver og nuancer, men den her er virkelig flot. Især når man kommer op på 3-4 lag. Hvad siger i? Er den hot eller not? 😀

Such a unique colour, don’t think I have seen anything like this before. I like it! What do you guys think about it? 🙂

26 comments

    1. Jeg tog den med fordi det bare er en af dem der man tager med 😀 Så er glædeligt overrasket 🙂 Og den var overraskende nem at arbejde med, det er jo en OPI så de plejer at være lækre og arbejde med 😀

  1. i have heard that it is a wonderful layering polish but i have never gotten my hands on it to try where did you get it at?

    1. Haha sådan kan man også se på det 😀 Tror jeg vil prøve mig lidt frem med den når jeg lige får tid 😀 Tak for forslaget og skal bestemt nok vise det frem når jeg prøver 🙂

  2. I have an ooOoold L’Oréal polish which is very similar to this one: in the bottle is more of a slightly pearly olive green with those gold-yellow reflects, but it’s so thin that on nails it appears just as this OPI… Try layer it, you’ll see!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.