OPI – Megawatt?!

En meget unik farve, tror aldrig jeg har set noget i den her stil før. Jeg er normalt ikke glad ved de gule farver og nuancer, men den her er virkelig flot. Især når man kommer op på 3-4 lag. Hvad siger i? Er den hot eller not? 😀

Such a unique colour, don’t think I have seen anything like this before. I like it! What do you guys think about it? 🙂

26 comments

    1. Jeg tog den med fordi det bare er en af dem der man tager med 😀 Så er glædeligt overrasket 🙂 Og den var overraskende nem at arbejde med, det er jo en OPI så de plejer at være lækre og arbejde med 😀

  1. i have heard that it is a wonderful layering polish but i have never gotten my hands on it to try where did you get it at?

  2. meh, måske hvis du layerede den over en sort? det ville jeg se.
    Ellers er der bare lidt mormor over den imo

    1. Haha sådan kan man også se på det 😀 Tror jeg vil prøve mig lidt frem med den når jeg lige får tid 😀 Tak for forslaget og skal bestemt nok vise det frem når jeg prøver 🙂

  3. I have an ooOoold L’Oréal polish which is very similar to this one: in the bottle is more of a slightly pearly olive green with those gold-yellow reflects, but it’s so thin that on nails it appears just as this OPI… Try layer it, you’ll see!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.