e.l.f. – Passion Pink

Jeg ligger underdrejet for en maveinfektion og har gjort siden søndag faktisk, derfor der har været så stille her. Nu skulle jeg lige tjekke noget på computeren og tænkte at jeg ville poste et indlæg fra min draft, bare så der ikke er helt stille 🙂 Jeg vil forsøge at besvarer kommentarer i løbet af ugen. Beklager det ikke er gjort før 🙁

Jeg har ikke vist alle de lakke jeg har haft købt for nyligt faktisk. Den her er købt før julelakkene. Men synes måske det var lidt bedre at få dem op end de her mere uden for sæson farver. Denne her er lidt neon agtig ved de første 2 lag. Ved ikke om det kan ses den er meget mat i det på pege- og langefinger. Hvor det 3 og 4 lag får den farve frem som der er i flasken. Denne her har ligesom e.l.f. – Burgundy også lidt guld over sig. Det kan vist bedst ses øverst på flasken lige under låget.

Sorry for the silence these last couple of days, I am sick with a stomach infection 🙁 So thank god for the drafts I have ready 😉 I will be answering comments as soon as I can 🙂 This one has like the Burgundy, a bit of gold shimmer in it. Not a lot, but its there. It is almost like a neon colour after the first and second layer, because its a bit matte in the surface. But after the 3rd and 4th layer its perfect 😀

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.