OPI – DS Amethyst

Jeg elsker holografiske neglelakke og gav nærmest et lille hvin fra mig, da jeg fandt 3 af slagsen fra OPI’s Designer Series på et dansk site. Jeg kan se at der desværre er udsolgt af dem nu, men kan da afsløre at det var på simplyvain.dk at jeg fandt dem. De fleste af farverne i serien er ret standard farve, altså sagt på den måde at det er set før, men OPI er for nyligt kommet med en blå i serien og det tror jeg til gengæld ikke er set før. Dog er den ikke holografisk på den måde som denne her er. Den holografiske effekt er dog ikke lige så vild som den er i denne her og de fleste andre fra serien, men den er der, omend ganske lidt. Men ikke desto mindre er det en jeg meget gerne vil ha fat i 😀

Alle lakkene kan ses her på OPI.com. Hold musen over Nail color øverst og i menuen der kommer frem så vælg Designer Series nederst. Du kan endda prøve dem på, så det er bare at eksperimentere lidt 😉

Found this recently on a Danish site, much to my surprise! 😀 Its a beauty! I saw that OPI have added a blue holographic to the collection, but its hard to tell from the different pictures just how holographic it is. Nevertheless I would love to get a hold of it ;D

10 comments

  1. Er super glad for at jeg nåede at købe de to pink inden de blev udsolgt, så tak for tippet 🙂 Den her er bare smadder yndig, og spækket med holografisk effekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.