Franken! Pink Phoenix

Så fik jeg taget billeder af den franken jeg kreerede i sidste uge :D Dem der følger med på facebook har set et lille sneakpeak af den og jeg været lidt i tvivl om navnet. Og har bla. haft forhørt mig om ideer hos Kathain :D Og så har jeg haft luftet mine navne bekymringer på facebook også og Vette gav så det råd at måske søge hjælp i en anden hobby.. Og ja what else… Wow selvfølgelig :D Så jeg gik lidt på jagt imellem de pets der er at få i spillet og kom hurtigt i tanke om den her lille fyr. Men da min franken er lidt mere pink end lilla, så blev det altså Pink Phoenix! :D Og den dækker i øvrigt helt fint ved 1 lag ;)

Jeg brugte en halv Barry M Base, Top & Nail Hardener, en GOSH Effect Powder der hedder Grape og så derfra begyndte jeg bare og mixe i hvad jeg lige synes der manglede. Det inkluderede bla. GOSH Holographic, Flamingo, China Glaze – LOL, Orly – Blushing Bud, OPI – DS Original og ja en del flere som jeg faktisk ikke kan huske og resultatet blev altså det som ses herunder :)

Husk i øvrigt Chanel Mimosa konkurrencen! :D

My first franken! I love how it turned out! :D I used a lot of different colors as shown on the pictures and I also added a GOSH Effect Powder called Grape in. I am definitely gonna try doing this again some day! :D

Dont forget to enter the Chanel Mimosa Giveaway! :D

33 thoughts on “Franken! Pink Phoenix

 1. Pingback: Franken! Pink Phoenix

 2. Jette

  Wow hvor er den blevet smuk! Det er rigtig sjovt at lege med frankens, ikke? :) Er glad for du kunne bruge mit tip mht andre hobbyer!

  Reply
  1. rijaH

   Tak :D Og bestemt ja.. men ska lige ha fat i nogen flere billige clear lakke før jeg springer ud i mere og ikke mindst nogen pigmenter af en art og ja tusind tak for tip <3

   Reply
  1. rijaH

   Tak :D Haha overvejede faktisk bare at kalde den for Franken Phoenix i stedet, det er jeg kommet til at sige et par gange jeg snakkede om den :P

   Reply
 3. Denise

  Elsker den!!! Sig lige til hvis du en dag begynder at sælge den ;)
  Hvor har du købt den tomme neglelaks flaske??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>