Idle

Har i dag været til et smukt bryllup med dertil hørende fest. Vi havde endda den lille hund med i kirken, for bilen var alt for varm.. og ja præsten faldt jo pladask for hende så hun kunne ikke sige nej :P Det var ikke et helt traditionelt bryllup da brud og gom allerede var gift på rådhuset.. De fejrede faktisk kobberbryllup i dag. Så de valgte at forny løfterne, denne gang i kirken og så var der sæbebobler i stedet for ris! For en gangs skyld glemte jeg billeder af maden, den var simpelthen så lækker.. Dog fik jeg kagen med :)

Vejret begyndte her til aften at blive lidt køligt, men ellers har de simpelthen været så heldige med det! Man skulle ellers tro der var garanti for sol her i Juli måned.. Men vejrudsigten for min næste uges ferie ser altså noget dyster ud :( Så jeg håber også i har nydt dagen og vejret ligeså meget som mig! :D


I went to a beautiful wedding today :D

3 thoughts on “Idle

  1. Pingback: Idle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>