And the winner is….

Tusind mange tak for alle jeres skønne, sjove og mærkelige historier, de har virkelig lyst op i min ferie 😀 Det har været virkelig svært at vælge og ville ønske i alle kunne få en neglelak, men vinderen blev altså:

Frøken Ulle

Stort tillykke med det, skriv en mail til mig, på blog@rijah.dk, med din adresse og så vil jeg få sendt din nye neglelak afsted i morgen eller tirsdag 😀 Hvis jeg ikke hører fra vinderen i løbet af de næste 3 dage vil jeg tillade mig at vælge en ny vinder. I øvrigt har jeg snart en ny giveaway på trapperne, så hæng i derude hvis du ikke vandt den her gang 🙂

Thanks so much for all your great stories, I had fun reading them! 🙂 Sadly I cant send a nailpolish to you all. The winner was Frøken Ulle! I have another giveaway planned soon, so keep an eye on the blog 🙂

2 comments

  1. Hej med dig *sms* (:

    Sikke en flot blogger du har dig her jeg kan godt lide den tænkte på noget nu jeg sådan faldt over din blog via en andens blogger om du havde lyst til vi linket hinanden og om du havde lyst til at være med under på besøg inde i min blogger det du skal gøre er at sende mig nogen billeder til min mail af noget kreativet du har lavet til dit hjem en ting du har lavet og så skal du beskrive det også (: Men mere kan læses på min blogger under på besøg…

    Håber du får en forsat god dag og hvis du skal skrive til mig skal det være på min blogger og ingen andre steder for bruger ikke så meget min mail mere…

    Knus Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.