Idle

Har i dag været til et smukt bryllup med dertil hørende fest. Vi havde endda den lille hund med i kirken, for bilen var alt for varm.. og ja præsten faldt jo pladask for hende så hun kunne ikke sige nej 😛 Det var ikke et helt traditionelt bryllup da brud og gom allerede var gift på rådhuset.. De fejrede faktisk kobberbryllup i dag. Så de valgte at forny løfterne, denne gang i kirken og så var der sæbebobler i stedet for ris! For en gangs skyld glemte jeg billeder af maden, den var simpelthen så lækker.. Dog fik jeg kagen med 🙂

Vejret begyndte her til aften at blive lidt køligt, men ellers har de simpelthen været så heldige med det! Man skulle ellers tro der var garanti for sol her i Juli måned.. Men vejrudsigten for min næste uges ferie ser altså noget dyster ud 🙁 Så jeg håber også i har nydt dagen og vejret ligeså meget som mig! 😀


I went to a beautiful wedding today 😀

3 comments

    1. Ja det var vi andre også 😀 Det er altid skønt at komme til fest og fejre andre og ikke mindst få det gode mad 🙂

  1. Pingback: Idle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.