Nfu Oh 63 vs. OPI – DS Original

Da jeg sad og tog OPI’s DS Original på i dag så stoppede jeg efter de 3 første fingre og begyndte og se på de andre holografiske lakke jeg har. Jeg faldt over NfuOh’s 63 og den kom på pegefingeren. Derfra så var det jo oplagt at det kunne der da lige blive et lille indlæg ud af. Mange holografiske lakke minder jo meget om hinanden og måske burde jeg havde valgt at sammenligne med NfuOh 64 som er mere lilla i det, men mit trætte ferie hoved kom først i tanke om jeg også havde den, da jeg var færdig med at lave hele indlægget. Så nu håber jeg altså det går 🙂 Den er også kun for nyligt blevet tilføjet min samling 😛

Makro – close up

Først nogen makro billeder til at kigge lidt nærmere på farverne. Som det kan ses er det nederste venstre billede NfuOh lakken og resten er OPI. Man må sige at den holografiske effekt umiddelbart i flasken er størst i OPI lakken. Den er jo nærmest en multi-chrome med en slags glitter-effekt.

Flaskerne

Tar vi et nærmere blik på selve flaskerne kan man også se at der ikke er meget holografisk over NfuOh. Hvor at der virkelig ses en effekt i OPI flasken! Så flot! Og når jeg ser sådan en flasker så kribler det i mig for at få fingrene i den… Så der er jeg glad for jeg allerede ejer den 😀

På neglene

Men når den så kommer på neglen ja så dukker der jo i den grad noget holografisk op. Det er jo nærmest som magi. Hvis man skal nævne den største forskel her så må det være at OPI har den her multi-chrome effect også på neglen. Den har jo nærmest alle regnbuens farver. Hvor NfuOh den har en sådan 3D effekt når man kigger på den. Der er OPI lakken sådan lidt mere flad i det. Hvis i kan forstå hvad jeg mener 😉

Konklusion

Den største forskel er jo selvfølgelig farven. Som skrevet længere oppe er det ikke samme farve, den ene er lyserød og den anden er lilla. Men jeg tvivler på at nogen ville lægge mærke til hvis jeg har den ene på i dag og så skifter den ud med den anden dagen efter. Fordi hvis der er noget lyse holografiske lakker har til fælles, så er det at de minder om hinanden og en outsider ville aldrig se forskellen uden at have neglene ved siden af hinanden som de er her. Så i bund og grund er da jeg da glad for at jeg ejer begge da de stadig væk er smukke og ikke mindst unikke, selvom de minder en del om hinanden. Jeg kan i hvert fald sagtens retfærdiggøre hvorfor at jeg skal eje begge to 😉 (Ved så ikke lige om baglandet er enig :P)

A comparison of two lovely holographic colors – glad I own them both! 😀

5 comments

  1. Jeg har også ejet Nfu-Oh 63, men blev skuffet over den, så jeg solgte den på Trendsales. Synes ikke der var meget holo over den (ikke nok ihvertfald) og så synes jeg den var rockerbesværlig at komme på. Det er ligesom om nummer to lager hiver det første lag af, og nu er jeg i tvivl om det er normalt for hololakker? Jeg vil vildt gerne ha’ Opis lak, men de er lidt pebrede i prisen og jeg kan næsten ikke bilde mig selv ind at jeg mangler flere. 😉

    Rigtig go’ weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.