Cult Nails – Devious Nature

Nå men for at alt ikke skal op i træning 😛 så har jeg stadig et par Cult Nails som jeg ikke har vist jer. Så her får i lige en mere. En super flot pink creme farve. Som dækker rigtig godt ved 1 enkelt lag. Det øverste billede er solskin og nederst er med blitz.

I øvrigt har jeg vist mere eller mindre planlagt en tur i Fields i morgen for at lige kigge forbi Inglot og ikke mindst Make Up Store som Jo viste lidt produkter fra igår 😀 Så må vi se hvad jeg nu kan finde der 🙂

Hav en rigtig lækker aften derude 🙂

ps. husk nu min giveaway.. der er stadig lidt tid til at nå det 🙂 klik i siden ->

Another of the pretty Cult Nails polishes 😀 This one is a pinkish creme color that have a great coverage with a single coat!

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.