Dior Summer Mix

Dior har en limited sommer kollektion på trapperne, med nogen lækre friske farver :) Jeg har læst mig til den skulle komme frem til Juni, så det krydser jeg fingre for er korrekt :D Jeg tror dog ikke at man skal forvente den pinke at være så pink som på billedet, alle de billeder jeg har kunne støve op har ikke lige helt lignet det her, men håber da at den ser sådan ud! Den er jo vildt flot :) Er det nogen der frister jer? Jeg er vild med alle 4.. puh det blir dyrt :P

Håber i øvrigt i nyder det lækre vejr! :)

Lagoon – Acapulco – Cosmo – Calypso

2 thoughts on “Dior Summer Mix

  1. Nanna sofie

    hvor er de dog lækre de farver, personlig tror jeg at jeg vil vælge calypso (den hinbær-farvede) i hvert fald hvis farven er som på billedet, frisk og flirtene :)

    – i øvrigt rigtige fine ting du viser her på bloggen :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>