Yndlingsbilledet #1

Har igennem tiden med bloggen her, efterhånden taget et par billeder eller to og så har jeg jo selvfølgelig nogen yndlingsbilleder imellem. Bla. dette som jeg faldt over i en mappe og tænkte at det er da en skam ikke lige at vise det frem igen. Det er fra en sammenligning af Nubar og China Glaze holografiske lakke. Selve indlægget kan i se her. Det er sjovt man tror at en lak kan være magen til en anden når man ser et billede og så når man får dem på er de helt forskellige. Ikke fordi jeg troede de ville være identiske men var overrasket over hvor stor forskellen var 🙂 Indlæg med de forskellige lakke kan ses ved at klikke på links herunder

Pegefinger – China Glaze – LOL
Langefinger – Nubar – Treasure
Ringefinger – China Glaze – QT
Lillefinger – Nubar – Brilliant

Den lak jeg holder i hånden hedder i øvrigt Star Sparkle og kan ses på her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.