Dior Summer Mix

Dior har en limited sommer kollektion på trapperne, med nogen lækre friske farver 🙂 Jeg har læst mig til den skulle komme frem til Juni, så det krydser jeg fingre for er korrekt 😀 Jeg tror dog ikke at man skal forvente den pinke at være så pink som på billedet, alle de billeder jeg har kunne støve op har ikke lige helt lignet det her, men håber da at den ser sådan ud! Den er jo vildt flot 🙂 Er det nogen der frister jer? Jeg er vild med alle 4.. puh det blir dyrt 😛

Håber i øvrigt i nyder det lækre vejr! 🙂

Lagoon – Acapulco – Cosmo – Calypso

2 comments

  1. hvor er de dog lækre de farver, personlig tror jeg at jeg vil vælge calypso (den hinbær-farvede) i hvert fald hvis farven er som på billedet, frisk og flirtene 🙂

    – i øvrigt rigtige fine ting du viser her på bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.