Og vinderen er….

Først vil jeg lige sige tusind tak til alle jer der har deltaget, har været rigtig fedt at høre om hvordan i fandt bloggen og ikke mindst hvilke indlæg i bedst husker 🙂 Det er også fedt at vide så mange af jer har hængt på så længe, så det håber jeg selvfølgelig i fortsætter med 🙂 Så vil jeg heller ikke trække pinen meget længere…. Min kæreste agerede lykkens gudinde og valgte et tal mellem 1 og 80 og det faldt så på nr. 52 som er følgende kommentar:

Tina, send mig en mail på blog@rijah.dk med din adresse, så jeg kan få sendt din præmie 🙂

I øvrigt håber jeg at kunne blogge lidt mere stabilt fremover, men jeg er altså ikke helt ude af mit hi endnu, selvom jeg kunne fornemme lidt på nogen af jeres kommentarer at det var tilfældet. Jeg har ikke så nemt adgang til at sidde og lege med lakker da vores computerrum, er henlagt til opbevaring af ting og sager til det nye familie medlem. Men jeg skal da prøve at gøre mit bedste for at vise jer lidt lakker, lidt oftere end det har været tilfældet de sidste 4 mdr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.