Chanel Summer 2012 collection: Island, Delight & Holiday

Så er Chanel ude med en ny kollektion til dem der allerede er ved at være trætte af deres spring kollektion 😛 Som om man kan blive det? 🙂 Der er som altid tre nye farver og lakkene hedder Island(Gylden Beige), Delight(Bronze) og Holiday(Koral). Det er ikke fordi det er nogen hovedkuls never seen before farver, men de ser da trods alt lidt spændende ud. Hva siger i?


Lakken kan ses lidt mere i detaljer og ikke mindst bedre billeder, på dette link thebeautylookbook.com som allerede har været så heldig at få fingrene i dem 🙂

23 comments

 1. Ved første øjekast er jeg lidt skuffet, faktisk. Chanels farver plejer at vælte mig totalt bagover, men det gør de her ikke… De er, jeg ved ikke, kedelige?

  1. Ja må nok være lidt enig.. de virker ik rigtig som noget helt vildt i denne omgang desværre 🙁

 2. Jeg synes at både Island og Delight ser spændende ud. Selv er jeg lige købt Frisson. Men hvad sker der for at Chanel bare spytter lakker ud i øjeblikket? Plejede der ikke kun at komme 3 pr. sæson? I denne omgang har vi fået april, may og june, den blå “kollektion”, attraction, distraction og frisson og nu disse (ikke at jeg skal klage, kun min pengepung).

  1. Ja vi skal næppe klage.. Den blå kollektion er dog fra sidste år som bare først er kommet til DK nu, så den er ikke ny 😛 Nej det er ik helt billigt at følge med der gys! Godt matas har tilbud ind i mellem så ;D

   1. Ah, men stadig. 9 (eller er det 10? – mener der var fire i den kollektion som Frisson stammer fra) er alligevel en del. Heldigvis er det – vist nok – den eneste jeg måtte have. Hapsede selv den seneste hos Matas med 25% – det hjalp lidt 😉

    Jeg er spændt på at se billeder af de nye.

    1. Ja helt bestemt, det er mange når man kun er vant til 3 hypede lakker nærmest 😛 Hvis du klikker på link under billedet så kan du se dem på 😉

     1. Ih du er også så smart 😉 jeg havde ellers store forventninger til “island”, men den synes jeg ikke er særlig fin på. Delight er til gengæld super lækker. Den vil jeg gerne se nærmere på.

      Hvornår skulle de være i handlen i DK? Jeg har endnu ikke set dem (hos Matas, som pt. er min Chanel pusher)

     2. Det er så et rigtig godt spørgsmål, det er nærmest aldrig til at sige helt hvornår de kommer til DK 🙁 Mit bedste bud er spørge i din lokale matas om de ved noget 🙂

 3. Der er ikke nogle af farverne jeg bare MÅ eje, så hellere nogle af de andre farver fra Chanel der er kommet på markedet i DK i år (June har jeg dog købt).

  1. Heller ikke her, så medmindre jeg får dem kastet i nakken er det nok ikke nogen jeg skal have 😛

 4. Jeg skal helt sikkert tjekke Island ud – kunne godt bruge en diskret lak efter Peridot, April, May, Distraction og Attraction…

  1. Ja det er meget rart at kunne have sådan en også når de andre nu er så “bright” og anderledes 🙂

 5. Søde lakker synes jeg men ikke den som ville fange mig lige med det samme :s men jeg synes at Delight ser rigtig rigtig smuk og når man lige kigger nærmer på den… hmm det kan være den skal på ønskeliste til min fødselsdag 😉 hehe

 6. Jeg synes Island ser spændende ud, men om den er et must-have er jeg ikke overbevist om endnu. Jeg har lige købt Distraction, som jeg synes er rigtig fin, så det kan godt være jeg står over denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.