Jeg er ikke sprunget et nummer over, bare rolig, den næste er bare nr. 328 😉 Jeg tror meningen med den her er at den skal over en anden.. Tror i hvert fald ikke den er ment som en der skal bruges alene, i kan jo se der er skal en del lag til før at den dækker helt 🙂 Hvilken en farve ville i putte under? Tror jeg ville prøve en hvid, hvis det var. Ved altså ikke helt hvad jeg synes om den her, er ikke så meget til lakker med små stykker i…. Det er lidt ligesom glitter så.. Bare uden glimt 😀 Er i til den her slags? Jeg kan afsløre at der to mere(så vidt min ammehjerne husker) af den her slags i efterårskollektionen 🙂

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

3 thoughts on “Depend – 328

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *