Essie – Cascade Cool

Synes lige jeg ville smide en neglelak op inden jeg trækker nogen vindere, laver dog først et indlæg med de heldige i morgen, jeg bliver nødt til at slukke om pc om lidt, men skriver til de to i aften :) Denne er lak er fra sommerens Essie kollektion, der hedder Bikini So Teeny, den kan de fleste vidst godt huske, ik? :) Hvis i ikke kan, så er den vist stadig til at få på de forskellige sider som sælger neglelak :) Den er en fin sart rosa, der dækker bedst ved de tre lag. Var det en som i fik fingrene i og i så fald hvad synes i om den? Eller har i den endnu til gode? :D Jeg er vildt glad for min i hvert fald :D Happy Sunday! Skal se Forbrydelsen om lidt!!

 

4 thoughts on “Essie – Cascade Cool

  1. Louise T.

    Hvor er den flot til dig! Men på mig? Neeej, så fiks en lyserød bliver vist lidt for meget, for jeg er “rødlig” i huden fra start ;-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>