Julekalender 17. december: Vind YniQ rondeller & RexCure creme

December 17, 2012 |  by  |  blog, fun, giveaway, julekalender, sponseret indlæg

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu :)

Dagens låge gemmer på endnu 4 pakker med vatrondeller fra YniQ og så en lækker økologiske håndcreme fra danske RexCure. Cremen er ren naturlig baseret på økologiske urter. Den er også uden parfume, parabener, farvestoffer og ikke testet på dyr. Den er desuden sikker for både allergikere og børn at bruge :)
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

 

115 Comments


 1. Skønne gaver :-)

 2. Dejlige ting..håber på lidt held.

 3. Lækkert lækkert lækkert!!:-)

 4. Det kan være man er heldig? :D

 5. Enter me. :)

 6. Helene Braüner Bisgaard

  Så skøn forkælelse! :)Følger og liker,deler.
  Mvh. Helene

 7. Jeg vil også være med :)

 8. Trænger så meget til en god hånd creme her i kulden!

 9. Jeg er med ;)

 10. Ville SÅ gerne prøve de vatrondeller….

 11. Jeg er med :)

 12. Har hørt så meget godt om dem – men endnu ikke fået dem prøvet…

 13. Cecilie Mai Pedersen

  Smyg mine hænder og vær god ved min hud. :-)