Julekalender 13. december: Vind 6 Rimmel Lycra Pro Neglelakker

December 13, 2012 |  by  |  blog, fun, giveaway, julekalender, sponseret indlæg

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du nemt ved at trykke på Del knappen lige under indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Bemærk jeg har ændret lidt i reglerne, så husk at dele indlægget ;)

Så er jeg stærkt tilbage med endnu en låge med en lækker gave i. Der er intet mindre end end 6 lakker til en heldig vinder i dag :D De er fra venstre mod højre: Black Pearl, Blue Vogue, Aqua Cool, Hypnotise, Urban Purple og Fancy Fucsia. Nogen super lækre vinterfarver, men bestemt også velegnet til andre sæsoner :)
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

 

163 Comments


 1. Åh hvor ser de skønne ud! Wish me luck!

 2. Maria Elmelund Møller

  Så er jeg med :-)

 3. Jo det ville da ikke være skidt :)

 4. Helene Braüner Bisgaard

  Så skøn forkælelse! :)Følger og liker,deler.
  Mvh. Helene

 5. Malgorzata Zajac

  prøver lykken!

 6. FLOTTE farver, jeg er med!

 7. Sikke mange fine farver!

  mypolishmania.blogspot.dk

 8. Lækre farver :)

 9. Jeg er med :)

 10. Skønne farver <3

 11. Cecilie Mai Pedersen

  Åhh så flotte klare powerfarver – Jeg er med.