Nye sko og neglelak!

January 31, 2013 |  by  |  blog, nyt, shopping

I dag var kæresten, sønnen og jeg en tur i Fields, det er der nok nogen der har opdaget på facebook :P Vi var rundt stort set over det hele, er faktisk meget overrasket over min kærestes tålmodighed, men vi kiggede begge to efter et par sko, så det var nok derfor ;D Vi endte i footlocker hvor vi begge fandt et par. Jeg fandt disse flotte sorte adidas med shimmer i! Det var love at first sight, så blev slemt skuffet da de ikke var i min størrelse :( Men ekspedienten fandt dem heldigvis på lageret og jeg kunne få min nyfundre kærlighed med hjem :D Nå ja og så fandt jeg jo også lige et eksemplar af den svært hypede Rouge Noir! Billedet er i øvrigt taget i mit lystelt,, som jeg har fået for et godt stykke tid siden, men aldrig fået taget mig sammen til at få i brug. Det giver nogen skide gode billeder.. synes jeg i hvert fald :D

IMG_4676
Chanel Rouge Noir bottleshot

bloglovin

 


2 Comments


  1. Årh lækre sko! Adidas er godt :)
    Chanel er jo bare skønt :)

Leave a Reply