Jeg da ligeglad – Bullet Journal obsessed

Indlægget indeholder et reklamelink

Bullet Journal

For at citere Medina. Kan godt være jeg er stoppet med at blogge, men har jeg noget jeg vil dele. der er for langt til IG/FB, så bliver det her 😀 Så nu bliver det her jeg deler min begejstring for min Bullet Journal !

Men jeg må sige det er noget jeg har taget tilløb til i virkelig lang tid, eftersom jeg ikke helt selv mente der skete nok i mit liv til at jeg rent faktisk havde noget at putte i den. Ikke mindst så synes jeg det var lige voldsomt nok at smide nærmest $100 efter en planner. MEN med den nye Bullet Journal metode, så kan man jo klare sig med en notesbog og en kuglepen. Det er da til at tage og føle på mht. investeringen i det. Plus du ikke er låst i et design, som sådan du skal følge, som også var en af de ting jeg havde det lidt svært med.

Det er jo en af de mega smarte ting med en Bullet Journal, du bestemmer helt selv hvordan det ser ud, hvor meget det skal fylde, hvad der skal i og hvor meget tid du skal bruge på det.

Nå men det var Ibber der lige gav mig det sidste skub, da hun viste en Min Notesbog (reklame link) på hendes IG, og så tænkte jeg, NU skal det være. Den bestilte jeg så og måtte jo så se på at jeg skulle vente til Januar da den først startede der. Men jeg kunne selvfølgelig ikke klare mig med de kuglepenne jeg nu havde liggende derhjemme så jeg gik på jagt på bogogide.dk efter nogen af de her fancy Brush penne, så man kan skrive fancy skrift. Så afsted mod butikken, for skulle da også have et kig og se om de havde andre sager.

Det havde de i den grad, nemlig den Bullet Journal, som de fleste foretrækker at bruge, nemlig en Leuchtturm1917. I både sort og emerald, sidstnævnte kostede dog kun 169 kr. i butikken så det blev den. Mener den sorte kostede 189 eller 199. På bog-ide.dk (reklame link) kan de dog fås til samme pris i sort og emerald, hvorfor den jeg købte var billigere i butikken, må jeg være svar skyldig :/

Så nu kunne jeg jo komme i gang med det samme og Min Notesbog bliver så ikke brugt, desværre. Men jeg havde jo taget den i brug, på den måde at lidt i starten var udfyldt, så byttes kunne den ikke. æv, så jeg har en liggende der kun er skrevet på i få sider… Men den må jeg jo bare udfylde med alle de øvelser af håndskrift, i stedet for på løst papir 😀

Jeg har jo fulgt en del med hos diverse YouTubere og det var også det som virkelig gjorde jeg gerne ville i gang, men tøvede gang på gang. Men da jeg faldt over Amanda Rach Lee, som simpelthen er så skide kreativ og skriver SÅ flot, så måtte jeg altså også prøve det.

Hvilket så også gjorde jeg kastede penge efter nogle brush penne, og selvfølgelig er ELENDIG til at udføre det så pænt som hun er. Verdammt! 😀 Ja i kan jo selv se mit sølle forsøg på billedet i toppen.. Practice makes perfect har jeg læst et sted.. 😉

Men jeg håber, dem af jer som stadig hænger på derude eller nye læsere, har lyst til at følge lidt med i mit Bullet Journal eventyr. Jeg laver et indlæg en af de nærmeste dage om de forskellige ting jeg benytter til min 🙂 Who knows.. måske hopper jeg ud i at lave YouTube videoer 😮

Lad mig gerne høre fra jer om i også bruger en Bullet Journal og link gerne jeres blog eller IG, så jeg følge jer 🙂

Hvis i ikke aner hvad en Bullet Journal er, så tage et kig på videoen herunder, der er lavet af skaberen af Bullet Journal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.