Bling!


Billedet er lånt fra www.philips.com

Jeg sad lige og læste dette indlæg og blev nødt til at lige kigge ind forbi da jeg står og mangler en ny taske til min bærbare. Så på forsiden var der lidt bling og den var simpelthen for cute.. Tror det blir et musthave.. Går rundt med en meget kedelig usb nøgle i min keychain på job.. så blir da nødt til at dulle det lidt op haha 😀 Dooog er det lige i underkanten at den kun er 1GB og så koster den 674 kr. så det må blive ved drømmen om at dulle min keychain op.. Damn it! 🙁

5 comments

  1. Hah, hvor er de dog fantastiske!

    De er så gennemført smagløse, at det er godt igen! 😀

  2. Ja det er helt vildt.. tror det blir noget jeg køber den dag jeg har en masse penge som jeg ikke ved hvad jeg skal bruges til.. dvs. nok aldrig ;P men a girl can dream ;D

  3. Der var et tidspunkt, hvor jeg syntes, at jeg skulle have sådan et swarowski bling bling USB drev i fødselsdagsgave, men kæresten var desværre ikke enig….

  4. Hehe jeg har også bare holdt mig til 2 af de der swarowski telefon vedhæng.. har hængt et på den anden jeg havde så der er liiige den tand ekstra bling.. bare ik så smart når man ligger ned og snakker i telefon, bliver ved med at få de der sten i hovedet 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.