Billedblog incoming

Det er ik ligefrem den slags billeder ;D men det er neglelak.. havde jo min lille krise igår og så kunne jeg slet ikke finde ud af hvilken lak jeg skulle tage på igen.. det er dilemmaet når man har mere end en lak efterhånden 😐 Nå men kom frem til jeg simpelthen tog en af hver farve på og kunne samtidig lige få smidt herop på bloggen hvad jeg egentlig havde af lakke :> Nå men her kommer de så 🙂

Klik på billederne for at se dem større
Barry M – Red Glitter
MAC – Asiatique
Rimmel – Magenta
Barry M – Neon Pink
Chanel – Splendeur
Creative Nail Design – Hotski To Tchotchke
Barry M – Vivid Purple
Rimmel – Blue Me Away
Creative Nail Design – Steal A Kiss
Rimmel – Black Out

Mine yndlingsneglelakke er helt klart Chanel og Mac. Nok mest fordi de bare dækker perfekt i første lag. Nu har jeg et par lakke der kommer med posten i løbet af ugen så glæder mig til at se om jeg kan finde nogen nye yndlings ;D

4 comments

  1. Og så kan jeg lige spørge en polish-ekspert som dig: Er Chanel’s neglelakker generelt vildt bløde, eller er det bare mig, der har været uheldig?

  2. Hmm altså jeg synes de er tilpas “stive” eller hvad man skal sige men lægger sig blødt på neglen.. så det kan godt være du har været uheldig 🙁 nu når jeg tænker lidt nærmere efter er de faktisk ret bløde i forhold til en del andre.. så det er vel nok bare sådan den er 🙂 og jeg kan godt li den sådan, så det er vel en smagssag :))

  3. Jeg synes, at de er virkelig flotte, men de får trykmærker af ingenting! I hvert fald hos mig. Jeg har Rose Gloss, og den får stadig mærker 2 timer efter, at den er lagt på. Og det irriterer mig, da jeg så bliver utilfreds og lægger endnu et lag på. Med samme resultat, desværre…

    Hvad synes du så om OPI? Det er et af mine yndlingsmærker!

  4. Måske lægger du for tykke lag på? Jeg tager virkelig lidt lak på penslen når jeg lægger det på, og så kan jeg for det meste også nøjes med et tyndt lag ovenpå og der har jeg ikke oplevet hakker eller lignende endnu.

    Jeg har desværre ikke prøvet nogen OPI lakke endnu da jeg ikke helt ved hvor de kan købes i butikker. Og har først lige for et par dage siden fundet en onlineshop som sender til DK og jeg har shoppet rimelig meget i den her måned online, så har aftalt med mig selv at jeg først køber dem om et par mdr. =) Men hvis du kender nogen steder man kan købe det i butikker så vil jeg rigtig gerne vide det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.