Nye lakke :D

Så fik jeg endelig mine 3 neglelakke fra Barry M.. fantastisk.. og vil sige billederne yder dem ik den retfærdighed som de fortjener.. for hold op de er så skønne sommer farver 😀 og en 3-i-1 klar lak som er både base coat, nail hardener og top coat.. fantastisk ;D

Og så var jeg en tur på bakken igår inden vi skulle i Bellevue Teatret og se Brdr. Lund Madsens show- Gæster fra Rødvig.. Det var i øvrigt rigtig sjovt 😀 Jeg elsker teatret o/

Ude i skoven på vej tilbage til bakken fra Bellevue
ØLGOD
We Like ;D

I aften skal jeg være sammen med min gode veninde Maria og og et par andre veninder for at fejre hendes og min fødselsdag.. Hun havde igår og jeg har i morgen. Desværre kan jeg kun være med til kl. cirka 24 da jeg har standby vagt på mit arbejde og rent faktisk kan risikere at blive kaldt på job 🙁 Og kan ikke rigtig tillade mig at gå ud og drikke når jeg har vagt 🙁 Dels fordi jeg ik vil være skidefrisk hvis jeg troppede op der og tja dels fordi man må ik køre bil når man har drukket.. så ville det være mere eller mindre en umulighed at komme på job. So no can do og må bare håbe jeg i det hele taget ikke bliver kaldt på job. God lørdag og vender frygteligt tilbage i morgen med flash af gaver 😉

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.