Nu vi er ved…

Youtube.. så sad jeg lige og kiggede favoritterne igennem som sagt om må sige det er en lidt forvirret samling af favoritter jeg har derinde..

Det meste af listen består af diverse musik numre og her er det både pop, hardstyle, jumpstyle, trance, dance, 90er musik, rock og dansk musik. Men en ret stor bestanddel er også omhandlende World of Warcraft.. Det er et computerspil hvis det skulle være gået hen over hovedet på nogen. Jeg har spillet det i cirka 4 år nu med lidt pauser ind imellem. Det er faktisk igennem det spil jeg har mødt min kæreste som jeg nu har været sammen med i 2½ år og bor sammen med 😉 Så meget for at sige at computerspil gør en asocial 😛 Jeg læste et eller andet sted for et stykke tid siden at folk der møder hinanden og så blir kærester bruger en helt anden historie ala nå men vi mødtes på en cafe agtigt.. Fremstillet som om det var pinligt eller ligefrem et tabu.. Men der er jeg ret ligeglad.. Dem der kender mig ved jeg spiller computer og altid har gjort det så det var nærmest naturligt at jeg har en kæreste som er mødt der igennem 😛 Nå lidt offtopic.. 😉

Udover dette er der også ved at være en stor del af mine favoritter små sjove klip af alt muligt blandet. F.eks Achmed the Dead Terrorist, Cirkusrevyen, Lex & Klatten, Casper & Mandrilaftalen. Et af de nyeste klip jeg er faldet over er denne her nedenunder.. Og jeg må sige det er noget jeg virkelig kan grine af.. Ok kan godt være jeg har en plat humor.. men den er sjov! ;D

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.