Tøsebøgerne..


Som jeg lovede i sidste uge ville jeg også lige komme ind over de bøger jeg har læst som henvender sig til et lidt andet publikum end krimielskerne. Det her publikum er vel nok mere dem som gerne vil læse noget de selv kan relatere til; shopping, kærester, kærlighed, familie og i den dur.

Hvis vi starter fra en den ene ende af;

Marian Keyes
Vandmelonen
Er der nogen?
Under dynen
Tre sider af samme sag
Sidste Udkald
Sushi for begyndere
Engle
En charmerende mand
Marian Keyes er en af mine absolut favorit forfattere når det kommer til tøsebøgerne, hun skriver bare det man gerne vil læse og hun skriver utroligt morsomt også. Den mest “berømte” af hendes bøger er nok Sushi for begyndere og den vil jeg virkelig anbefale hvis nogen vil læse nogen af hendes bøger.. Godt sted at starte i hvert fald.

Dorthe Holm
Singleslinger
God realistisk bog om 3 tøser i Kbh, kan kun anbefale den

Cecilia Ahern
PS: Jeg elsker dig
Bogen af samme navn som filmen, har dog ikke set filmen endnu, men bogen var i hvert fald god 😉

Fiona Neill
En utjekket mors hemmeligheder
Sjov lille historie om en hjemmegående mor og hendes hemmeligheder(sjovt nok) :p Absolut en læseværdig bog 🙂

Nynnes Dagbog – Det hele
Behøver vel egentlig ikke beskrive denne nærmere, hvis du ik har læst den endnu, så kom igang 😉

Sophie Kinsella
En shopaholics hemmelige drømmeverden
En shopaholcis i New York
Shopaholic i medgang og modgang
Shopaholic og baby
Hushjælp søges
Mine hemmeligeheder
Hem er jeg?
Denne forfatter burde vi jo alle kende, eftersom hun er forfatteren til vores alle sammens yndlings bog 😉 Som den opmærksomme læser nok vil bemærke mangler der Shopaholic og søster og det er skam ikke fordi jeg ikke har læst den, men lånte den af min veninde og har ikke set nogen grund til at købe den, så har jeg altid et gaveønske 😉 Men heldigvis har jeg ikke været inde og se filmen endnu da de klip jeg har set ikke har rigtig sagt mig noget.. Så det må blive på Tv1000 når den engang kommer der 😉 Men alle hendes bøger som ikke lige handler og Rebecca er også værd at læse, rigtig gode historier.

Candace Bushnell
Lipgloss Junglen (Original. Lipstick Jungle)
Damen bag Sex and the city, behøver vel ikke nogen nærmere introduktion 🙂 Er ikke færdig med denne endnu fordi jeg ikke har synes den fangede mig specielt meget så den er kommet på hylden igen og tror først jeg læser den videre når jeg er løbet tør for krimier 😉

Lisa Jewell
Ingenogtredive
Rigtig god bog og god forfatter, hun har også skrevet en der hedder Vince & Joy som jeg har haft lånt af en veninde..

De to bøger i midten er nogen jeg ikke har læst endnu, så kan ikke lige udtale mig om det.

håber at det inspirerer nogen til at komme igang med læsningen.. 🙂

4 comments

  1. Flere af dine bøger står skam også i mit bogskab, det er en skøn genre, dejlig uhøjtidelig! 😉

  2. Ja det er virkelig nogen bøger man kan slappe af med 🙂 har nydt og nyder stadig at læse hver og en af dem 😉

  3. Fantastisk med sådan en liste 😀

    Har længe manglet noget at læse i, så tror lige, at jeg må forbi biblioteket en af de kommende dage og låne et par bøger 🙂

    /Senette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.