China Glaze Haunting! Halloween Collection

Normalt så viser jeg ikke de her pressemeddelser frem, fordi de er overalt i blogland når de kommer ud. Men synes simpelthen den her kollektion er så sej, at jeg bliver nødt til at dele den med jer, som måske ikke har set den 😀 Jeg er vild med den sidste de viser på pakken herunder, Ghoulish Glow med crackle over! Jeg har faktisk bestilt den, så glæder mig til at prøve den 😛

Hvis nogen vil have fingrene i den kan den fås her til 80 kr. Der er 2 tilbage!


Im pretty sure you have all seen this new Halloween collection from China Glaze? ;D So cool!

21 comments

  1. Nej hvor er de seje, totalt cool med selvlysende negle….Det glæder jeg mig til at se når du får dem hjem! Helt vild med den lilla/grå farve fra den nederste pakke!

    asinmylife.com

  2. Den kendte jeg ikke! Jeg ledte på et tidspunkt meget efter en selvlysende neglelak, men opgave helt jagten, så det er da fantastisk, at der kommer en nu! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.