Fridag!

Min kæreste har ferie og jeg har fri! Så det skulle da udnyttes fuldt ud 😀 Så i dag har jeg både været i Experimentariet, spist brunch, været i biffen og sluttede så af med en tur i Magasin og bruge nogen penge 😛 Det billede med alle citaterne er fra toiletterne i Kinopalæet, synes det er lidt sejt det de har gjort ved dametoiletterne. Hver dør har også et navn på en stjerne, så man er lidt starstruck ude på toilettet… og så er det ikke mindst pink/lilla over det hele 😀 WIN! Vi var i øvrigt helt alene i biffen, så The Zookeeper, vildt sjov film 😀 Slet ikke så plat som forventet 😉

Jeg har i øvrigt sat en masse til salg ovre på Sale by bloggers. Har sat lidt lakker til salg og et par andre sager. Under labelen Beauty og Accessories kan i se det hele 🙂
Was out all day with my boyfriend <3 and used a bunch of moneys lol 😛

9 comments

  1. Pingback: Fridag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.