Planer..

Ja jeg havde egentlig tænkt mig stå op kl.12 og så gå ned i den lokale “park” og sole mig lidt der… Men det var lidt for blæsende så desværre ingen sol til mig i den her omgang… Overhovedet… 🙁 Og så kom der en lastbilchauffør forbi og spurgte efter Marianne der skulle have flyttet en container til Nakskov og det kunne jeg desværre ikke lige hjælpe med 🙁
Så alt i alt har dagen indtil videre budt på

1 stk. Lipton Icetea
3 afsnit af House
samt fundet af min lille sorte fra H&M, det var et glædeligt gensyn. Den har været væk siden sidste sommer ;D

så man kan ikke kalde det særlig produktivt. Men nu har jeg også været på arbejde hele natten.. Så det er vist helt ok..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.