Idle

Og det er så når man keder sig ;D

Dejlig tur i byen i aften.. Var først hjemme hos nogen gode venner og så tog vi på IN.. ja det er altså der hvor min kæreste og hans venner går i byen…. men det har jeg så heller ikke så meget imod da jeg rigtig godt kan li musikken der bliver spillet på Dancefloor ;D Så det var en mægtig aften.. tog dog hjem relativt tidligt (i hvert fald i forhold til min kæreste og de andre, som kom hjem kl.7) kl.2 cirkus.. Og sad og stenede lidt blogs og facebook. I dag har vi bestilt lidt mad og siddet og hygget med lidt dota, wow og cs… ja man er vel vaskeægte computerspiller 😛

Sådan her kan det se ud når jeg sidder og spiller World of Warcraft
(Klik på billedet for at se større version)
Så det er det jeg bruger store dele af min fritid på 😉

4 comments

  1. Gogogo WoW 😛 og et hej til en kvindelig med-computerspiller -flere af dem tak…

    /Esther (som også har hang til computerspil -WoW & L4D lige i disse dage)

  2. Hehe 😀 Jeg spiller skam også L4D og glæder mig virkelig til at prøve L4D 2 :DDD Hva server er du på? 🙂

  3. Outland, og horde… pvp-server, min gamle guild rykkede fra alliance til horde og samtidig server, så må man jo bare følge med når man godt kan li' sin guild…

    meeeen jeg har da en lvl 20 draenei på en random pve/rp-server et sted, måtte lige prøve den race…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.