The eye!

Sådan endte det altså… helt ok synes jeg selv.. og det holdte hele aftenen 😀 Har brugt Mac Prep+prime nederst og så Mac Hello Kitty Quad med farven Stately Black med en lille smule af farven Romping på også. Den giver et let lilla skær og ellers helt alm. flydende eye liner og en masse mascara 😀 Er ret tilfreds med resultatet i hvert fald 🙂 Jeg startede faktisk ud og prøvede og lave noget smokey eye, men havde simpelthen ikke tid så det blev hurtig løsning og endte op med dette 😉 Jeg har normalt aldrig mascara på mine nederste vipper fordi de simpelthen er for korte, men jeg har brugt noget på vipperne den sidste måneds tid og må sige det ser ud til at virke.. så det er sku da altid noget 😀 Men godnat herfra.. har været en lang dag og hyggelig aften..

Lidt af vores hygge kan ses her det er vores ene host som kan en formiddabel sang.. Og vi synger den hver gang vi ses ;D

5 comments

  1. Tusind tak.. vidste slet ik om der var nogen der gad se på så noget 😛 men tog chancen hehe.. og rigtig fin og inspirerende blog du har dig ;D du har fået endnu en fast læser i hvert fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.