DN / NOTD // Zoya – Rea
Nå vi prøver lige og se om det her layout kan fungere.. Ellers er det jo på jagt igen 🙂
Dagens neglelak er fra Zoya og er mørklilla metallic og den er så flot på 😀 Så har valgt en masse billeder med blitz og uden og i solskin 😀 Jeg vil også meget gerne høre hvad folk synes om det nye design 🙂 Helt ærlig kritik tak 😛 For fremtiden bliver jeg nok desværre nødt til at sætte et grimt vandmærke på. Mine billeder kan findes rimelig nemt via google uden at det faktisk kan ses det er fra min side. Synes ikke det er så fedt igen ens billeder bliver taget og brugt uden ens viden.

4 comments

  1. very beautiful! sadly i have yet to pick up any zoya polishes yet, you're a LUCKY ducky 🙂

  2. Iih det var jo ikke det jeg ville høre :p vil høre hva du ikke kan li 😛 Men tak.. nu må vi bare se om jeg selv kan holde det ud ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.