Håndpleje / NegleplejeJeg fik et spørgsmål af en læser (tak til Maria for det ;)) om hvad neglelaksfjerner jeg bruger og tænkte jeg lige ville lave et kort indlæg om det. Tænkte jeg ville tage den step for step 😉

Først så fjerner jeg alt lak med Matas neglelaks fjerner den blå (med glycerin, dvs ingen acetone) og derefter jeg bruger jeg Herômes Negleoilie og gnider det godt ind i neglerødderne.
Herefter smører jeg mine hænder og negle ind i Matas Håndcreme som indeholder A- og E-vitaminer og plejer, beskytter, blødgør og giver fugt. Jeg har brugt den håndcreme et godt stykke tid nu og synes den virker som den lover 😉

Så bruger jeg en glas neglefil til at file neglene med. Jeg har endelig fået mine fingre i Essie neglefilen og den er virkelig god. Jeg filer altid kun i en retning og sørger også for at file så neglen bliver stærkere. Dvs. jeg filer på oppefra og ned, hvis det forklarer noget? Ved ik helt hvordan det skal skrives, men det gør i hvert fald at neglen bliver stærkere og tykkere hvis man bliver ved med at file den sådan. Der er ikke nogen speciel form jeg går efter, det er alt efter hvordan de vokser ud. Nogen gange laver jeg dem firkantede andre gange filer jeg dem kun ganske lidt til. Det kommer jo helt an på humøret ja og tiden 🙂

Så starter jeg med at komme en basecoat på. Bruger for det meste Orly – Tough Cookie, herefter en lak, når jeg engang bestemmer mig. Tar mig omkring en 10 mins hver gang, før jeg bestemmer mig og i de 10 mins. har jeg ombestemt mig og nok endda også prøvet en på tommelfingeren et par gange. Når farven så endelig er bestemt og lagt på kommer jeg en topcoat på, hvilket for det meste også er Orly – Tough cookie eller Orly – Wont chip. Dog har jeg også købt Orly – Matte Top så jeg altid kan få en mat lak hvis jeg har lyst til det 😉 Og så har jeg det cirka på en dags tid eller to.. og så starter vi forfra 😛 og nej man får ikke særlig negle af at tage lak på og af hele tiden. De bliver gullige.. men det er der ikke noget at gøre ved, fordi man kan jo alligevel ikke se det når lakken er på 😉

2 comments

 1. Tak for din udførlige guide! Den er virkelig brugbar. Det eneste, jeg ikke rigtig forstod, var det med at file oppefra og ned. Er det fra neglebåndet og ud mod spidsen, eller omvent?

  Et lille spørgsmål mere: Er det overhovedet nødvendigt med basecoat og sådan, når man fjerner lakken efter en dag eller to?

  Rigtig god weekend til dig!

  /Maria

 2. Det var så lidt 🙂

  Jeg vil prøve og lave et billede af det med nogen pile på i morgen så du bedre kan se det 😉
  Og jeg vil sige ALTID brug en basecoat, det beskytter neglene mod misfarvning fra lakken. F.eks hvis du har en meget rød på er det nærmest umuligt at gøre neglen helt ren med neglelak fjerner og det skal nærmest slides af 🙁 så jeg bruger det altid, lige meget om jeg skal ha lakken på i 5 minutter ;)som jeg bla. meget tit har når jeg ska tage billeder 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.