DN / NOTD // Barry M – Block Orange + E.l.f. – Gum Pink


Har mixet dem lidt sammen.. Ja har åbenbart kedet mig en eller anden dag.. så det var resultatet 😛

12 comments

 1. hvor har du købt den orange henne? Jeg har ikke kunne finde et sted hvor de sendte til DK 🙂

 2. haha gud hvorfor har jeg aldirg overvejet det?! Men tak for tippet, jeg er selv dybt afhængig af neglelak, men for nærrig til at give +100 kr. Desuden holder Barry M jo fænomenalt 😀

  tak for tippet!

 3. Det var da så lidt 😀 Jeg er også helt vildt med Barry M virkelig en god lak og rigtig fede farver de har lavet 😉

 4. Desværre nej 🙁 jeg bruger ikke så meget tid på makeuppen i forhold til neglene 😛 så har købt en meget dyr Mac Palette som jeg regner med holder i mange år 😛 Men hvis du køber noget med må du meget gerne fortælle om hvad du synes 🙂 har du en blog?

 5. Ja Herômes er rigtig god, men dyr 🙁 Den koster omkring 75-85 kr. men ellers er Matas de stribede både den blå (glycerin) og den røde (acetone) god, kan dog bedst li den røde. Husk hvis du tar en med acetone i så kan den godt tørre dine negle ud :)Så kan jeg godt anbefale deres håndcreme oven i ;D Den med A og E vitamin i 😉

 6. Jeg har lige lagt lidt småting i kurven så jeg lover en anmeldelse når det kommer hjem 🙂

  Ja det har jeg, leblogdeechoes.wordpress.com, dog har jeg ikke skrevet så meget om negle – endnu. Jeg er slet ikke så kunsterisk som dig, det vildeste jeg har prøvet er forskellige farver på hver negl :p

 7. Fedt vil jeg glæde mig til at læse 😉 De plejer at være ret hurtige til at sende det 🙂 Og tror da vist nok lige at du har fået en ny læser 😉

  Haha vil nu ikke mener nogen orange klatter er helt så kunstnerisk 😛 Og det var også kun lige for at se hvordan det så ud før jeg fjernede den lyserøde ;D

 8. Ihh jamen det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg synes nu det er fedt at der er nogen der gør lidt mere ud af tingene. Det vildeste jeg har prøvet er negle der er røde, pink og vinrøde. Haha ikke så krea igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.