Idle @ job + Transformers 2


I fredags var mig og kæresten i Kinopalæet i Lyngby for at stifte bekendtskab med Transformers 2. Og hvilket bekendtskab ;D Hold da kæft en god film. Virkelig flotte effekter og vigtigst af alt for mig i hvert fald, virkelig morsom. Jeg synes humoren i den var ligeså gennemført som i den første. Man siger jo normalt at 2eren aldrig er ligeså god som den første og med den her vil jeg sige jeg ikke er enig overhovedet. Den er helt på højde med 1eren. Så jeg kan absolut kun gi thumbs up og anbefale jer at tage ind og se den i biffen mens i kan. Fordi det er virkelig ikke en film man ska se hjemme på sofaen. Lyden er virkelig meget af filmen mht. effekter og når de forskellige transformers laver deres tricks 🙂 Må dog sige jeg synes Megan var mere hot i den første 😛

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.