Nailmail.se igen igen :D

Jeg vil gerne lige endnu engang anbefale Nailmail.se du kan lige nå at komme med i denne omgangs lakke hvis du gerne vil have lidt nyt i “garderoben”

Man kan vælge mellem disse lakke frem til den 15 Juli, hvor at Karin, som har denne coole shop vil bestille hjem til alle sine medlemmer og så får man lakkene når de engang er kommet hjem fra USA.

Denne omgang koster 3 lakke 409 SEK dvs. du får 3 lakke til DK for 274 kr. Og det er virkelig nogen kvalitets lakke man får.. Så kan absolut kun anbefale det. Og du kan helt selv vælge hvilke du vil have, dvs du ikke behøver vælge en af de tre “pakker” men kan skrive til Karin om det :))

Hvis du har lyst til at melde dig ind kan du smide mit kundenr; mailadresse eller navn på og på den måde har jeg hvervet et medlem og får rabat. Du kan så gøre det samme hvis du melder dig ind 🙂 Og man kan tjene op til 1200 kr i rabat på et år. Så vidt jeg har læst mig til derinde 🙂

Så hvis du har lyst til at prøve denne smarte måde at få lidt nyt til lakskuffen kan du melde dig til på Nailmail.se

Mit info til hvis du vil smide det på er Maria Jakobsen, Kundenummer 147 og mail er tehrijah@gmail.com. Det er nok at blot skrive en af dem på 🙂
Og spørg endelig hvis der er nogen spørgsmål 🙂

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.