YouTube anbefalinger

Jeg ser rigtig meget YouTube når jeg sidder ved computeren. Det jeg kigger på er alt fra musik, tegnefilm, serier, how to, style og videobloggers. Dog er det jeg følger mest med i makeup tutorials og lign. Grunden til jeg ikke linker til alles videoer er fordi de har det disablet 🙂

To af mine absolutte yndlings er
julieg713
Hun har både makeupguides, hårguides, reviews, hauls og en del med neglelak. Hun laver nogen fine negle ind imellem. F.eks dem her eller disse. Hun er virker rigtig sød, oprigtig og er virkelig kreativ, så kan kun anbefale at kigge med hos hende.

mayparis
Hun snakker med skøn accent, mener hun er fra Ukraine og så er hun bare vildt kreativ med sine negle og rigtig mange gode råd til hvordan man skal vedligeholde dem.
F.eks disse flotte franske negle i regnbue farver, se her og og et par Louboutin Sko inspireret negle, se her

Så er der også
fafinettex3
Hun har også ret meget forskelligt, men det er især makeuppen hun ligger vægt på.
Der er f.eks en virkelig god tutorial til Smokey Eyes

pursebuzz
Det er også mest makeup, swatches og hår hun snakker om. Og tror hun har et par firmaer i ryggen der sender hende produkterne. Hun er altid meget hurtigt ude med det nye fra f.eks mac og nyx. Dog har hun en video med hvordan man kan “threadde” sine øjenbryn meget enkelt, som jeg synes er rigtig god og en dag jeg får brug for at fikse øjenbryn så tror jeg helt sikkert jeg vil ty til denne metode. Jeg har prøvet den en gang hos frisøren. Det gør lidt ondt, men er meget mere effektivt end pincetten eller barberbladet 😉

AllThatGlitters21
Elle, hedder hun og er ved at komme rigtig godt frem i USA, først hende alene i Elle(ja bladet:P, dog sammen med et par andre YouTube Makeup gurus) og så har både hende og hendes søster juicystar07 har lige været i Seventeen Magazine. Og hun har også rigtig mange makeup tutorials. Og så er hun bare rigtig sød og sjov i hendes videoer :)) og kan kun sige det samme om hendes søster 🙂

xsparkage
Hun er vist nok uddannet makeupartist, hvis det er det som det hedder og var sammen med Elle i Elle Magazine. Hun snakker også om alt muligt inden for makeup.

lollipop26
Hun snakker lidt om BarryM, hun har vist en eller anden fabelagtig deal med dem 😛 og så ellers bare makeup generelt. Kan godt li hende pga. hun snakker virkelig skønt engelsk og er det bare mig eller ligner hun Mary lidt? ;D

Nogen andre jeg følger med hos er smoresrtt, jpmetz, MissChievous, sayanythingbrooke, daisytree1(hun snakker ikke makeup dog, er video blogger og er så sød og sjov)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.