Naatnat ♥


Ville bare lige give et lille godnat herfra. Er nok ikke så meget på bloggen den kommende uge og har derfor planlagt indlæg hver dag kl.10 ;D Ved ikke hvor spændende det er, men nåede simpelthen ikke at lave en masse NOTD så det der kommer var hvad jeg lige kunne finde på og nå at flække sammen på et par timer. En lille forsmag herover 🙂

Og i øvrigt er jeg stadig ikke tilfreds med min nye mascara fra L’oreal. Den virker virkelig alt for stor og kluntet den børste. Ikke mindst virker den næsten udtøret når man står og tar den på.. Hrmf..

Og så har jeg faktisk været sammen med kæresten i hele 2 år og 7 mdr i dag(igår d. 24) hihi


MØØØS

? ? ?

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.