DN / NOTD // ORLY – Green with Envy (+matte top coat)

Uden matte top coat

Med matte top coat

Skøn grøn farve. Helt vild frisk uden den matte og skøn med den matte. Så det er helt klart en man kan bruge til begge dele 😀 og må sige det er rart at have en mat lak på ind imellem. Så man ikke altid skal se på de der shiny lakke. Og så har jeg prøvet en lidt anderledes teknik til at ikke at få lak på neglebånd og i siderne. Og må sige i forhold til at jeg sad i næsten mørke og lagde det på, så blev resultatet ganske fint. Dog er det nederste billede dagen derpå og der er så diverse mærker i fra at tage tøj af og sove. Fordi den ikke var helt tør kan det ses 🙁 Men nu er det kun noget man lægger mærke til helt tæt på som på billeder 🙂

Nå men den anden teknik jeg prøvede var at tage negleolie på hele vejen rundt i siderne og på den måde så fik jeg en kant jeg skulle holde mig inden for og det ses især tydeligt nede ved neglebåndene. Men da det var første gang jeg forsøgte mig tror jeg det bliver meget lettere med tiden ;D Spørg løs hvis der er noget 🙂

Selve lakken var ret nem at lægge på, som ORLY nu engang er, så mærket kan kun anbefales. Især deres base(bonder) og top coat.

2 comments

  1. Hej Sofie
    De er købt henholdsvis via http://www.transdesign.com og http://uk.beverlybeaute.com/. Dog løb jeg ind i told og skat på transdesign. Men de kan også købes via Ebay og lign. sites. Det er lidt at prøve sig frem og håbe på det bedste 😛
    Jeg har også 3 Orly lakke via nailmail.se som havde dem som månedens lakke.
    Men du må endelig sige til hvis du finder dem andre steder 🙂
    Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.