Taaake me hoooomeeee….

Var lige en tur hjemme hos de gamle i aften og grille og fik mine “gaver” fra da de var en tur på Nürnberg Ringen til Formel 1. Min moar havde fået ordrer på at finde 2 chanel lakker på færgen. Da de “kun” koster 138 kr. der. Så det blev til overstående.. og de er skøøønne 😉 Og den lyserøde bombe nedeunder er den anden taske jeg købte hos Barry M. Den er mere toilettaske agtig og er knap så rummelig i forhold til størrelsen. Men kan helt sikkert stadig bruges.. har da testet der kan være en 12-14 lakke i hvis det skulle knibe 😛

I øvrigt har jeg lige i dag ved at se på billeder af mit ene øje opdaget at jeg har en brun plet inde i det farvede.. Synes det er lidt vildt jeg først har opdaget det efter at have haft det i 26 år… Men så er mine øjne måske lidt mere specielle end hvad jeg gik og troede ;D

Og som lovet, et meget bedre billede af Barry M – 210 / Once Upon A Time

2 comments

  1. Love the Chanel Blue Satin. I don't own any Chanel. I just love the Barry M. The bar glitter is amazing. Looks like confetti and I wish I could get that here in the states. I'll have to find someother brand that has the bar glitter. Very cute on you.

  2. Thanks alot Lucy 🙂 i love barry m to.. its so nice that the brand is cheap but still really good quality 🙂 you can get china glaze overthere easy.. wish i could get that here then that would be my most bought and used brand 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.