My collection – Essie

Essie… det er virkelig et af de bedre mærker. Vi snakker rigtig god børste.. god dækning.. SKØNNE farver. Og hvis jeg ku… så tror jeg nu nok jeg havde købt mange flere hjem af disse. Selvom min Neon collection er minis så er børsten stadig rigtig god og dækker næsten rent med 1 lag. Og det er jo et stort plus 🙂

2 comments

  1. Jeg er endnu en gang helt imponeret over alt det neglelak og føler min egen samling bliver mindre og mindre. Nu må jeg snart ud og have købt mig noget nyt, der er jo så mange farver jeg mangler! Men rart med en lille beskrivelse af dem alle, så har man lidt at gå efter – men jeg tror min næste må blive en Chanel, skal bare lige beslutte mig for hvilken..

  2. Nu bliver min jo også størrer og størrer hele tiden så hvis man ikke udvider så er der jo ikke så meget at sige til det 😛 hihi
    Men vil da med glæde se frem til et billede eller to på din blog så 😀 Gogogo.. men vil næsten sige at det sikkert er billigere der hvor du skal ud og rejse, så vent med at købe dem til der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.