Zoo

Min kæreste, hans mor, søster og fætter var fredag i Zoo.. eneste grund til jeg ikke tog med var jeg har for nyligt været derinde og ville egentlig gerne på familie visit inden jeg ska starte job igen. Og det var jeg jo så også igår :p Men han tog lidt billeder derinde fra som jeg synes sku op 🙂

4 comments

  1. Jeg skal straks sige det videre til manden 🙂

    Det er et ganske alm. Sony Cybershot på 7.2 megapixel. Ikke noget fancy desværre 🙁

  2. Tak Brinja det er viderebragt.. tror endda han selv har læst det 😛 og i øvrigt.. så er jeg ved at blive sindssyg af at kigge på de to billeder af din stue.. kan simpelthen ikke finde forskellen udover det åbentlyse med stigen 😛 og i øvrigt nr. 2 superfed side du har dig 🙂 elsker at følge med der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.