Bumbum….Så fik jeg en mail tilbage hvor der blev spurgt til min adresse. Nu glæder jeg mig virkelig til at se hvad der dumper ind af døren 😀 Uhh det er spændende 😀 Og undskylder meget for min stilhed men var hos veninde lørdag og fik lidt at drikke så var jævnt slidt hele søndagen.. fik lidt mange irske kaffe og et par somersby eller to for meget 😛

Min kæreste er i øvrigt i gang med at lave en ny header til mig.. Jeg forsøgte mig selv med lidt hurlumhej i GIMP så i skal da ikke snydes for resultatet 😀 Tror dog jeg holder mig til hvad han finder på.. mest fordi han er lidt bedre til grafik end mig 😛

og en sidste ting.. min ferie er slut.. æv bæv… altid noget der kun er 4 dage og så har jeg fri fra fredag morgen til tirsdag 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.