Efterårets tendenser

Billedet lånt fra nailmail.se

Har lige gennemlæst det nye Costume og læst lidt hist og her på forskellige sider og den helt klare tendens for efteråret bliver de mørke farver. Ala blomme farvet og mørke lilla og den dur. Og så må man jo sige at det er heldigt at ikke nok med denne måndes lakke hos nailmail.se er fra Zoya men at de også har de helt rigtig farver til efteråret. Personligt har jeg bestilt Vampy og Edgy og glæder mig helt vildt til de kommer. Jeg fik jo som sagt pakken med RBL i forgårs og har også taget billeder af dem, har bare været på arbejde så jeg ikke har fået lagt dem op endnu. Men det kommer nok i løbet af weekenden 🙂 Kan som sagt kun anbefale Nailmail og hvis der er nogen der har lyst til at vide lidt mere om det, alt fra priser til lakke så må i endelig ikke tøve med at spørge. Har kun gode erfaringer med det 🙂 Og hvis nogen vil springe med på vognen kan det ikke være en bedre måned at prøve det i hvert fald 🙂

? ? ?

Og i øvrigt velkommen til de nye læsere, i er meget værdsatte
Welcome to the new readers, you are all much appreciated 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.