Etsy Midnight Madness
Alle billeder er lånt fra sælgerne på etsy.com

Nå ja måske ikke lige midnat på det her tidspunkt.. men nu sidder jeg og tæller timerne til jeg har fri weekenden over så tænkte jeg at lige kigge ind på etsy.com og se om der var noget spændende. Det blev til en masse sjove fund.. måske ikke lige dem alle jeg ville investere i.. men synes et er vildt nogen folk kan være så kreative, det er helt sikkert 🙂 Man kommer direkte til sælgeren på Etsy.com hvis man klikker på billedet 🙂 Happy shopping hvis der er noget som trækker 😉

6 comments

  1. @Emmy Ja de små legoting der er nok også dem jeg ville kaste penge efter hvis ikke var pga. shoppestop 😛 læste at hun havde tilbud med køb 1 par få et gratis.. så det er vel værd at overveje til kun 30 kr. for et par 😀

    @Lykke kunne have fundet meget mere hvis jeg var startet lidt tidligere 😀 men har aldrig kigget etsy før rigtig så jeg var bare overrasket over hvor mange forskellige ting der var derinde, fantastiske site ;D

  2. Åh nej jeg skulle ALDRIG være kommet herind :S Jeg er jo FULDSTÆNDIG forelsket i de fleste af øreringene 🙁 tsk tsk hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.